Selecteer een pagina

Tarieven

Ik werk als ambulant therapeut, ik ga naar de cliënt thuis met mijn ‘massage’ tafel.

Intake en de eerste sessie duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. De andere sessies zijn korter mits de reacties van het lichaam niet afwijken.

* Het tarief in de regio Almere is 60 euro per sessie. Is het verder, dan komen de benzine kosten (per km) op hetzelfde factuur te staan.

Over het algemeen zijn in milde gevallen minimaal 3 tot 5 sessies nodig om een werking van de therapie te behouden.

Afhankelijk van uw verzekering is het mogelijk om een deel van het geld terug te krijgen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de Bowen-therapie vanuit het aanvullende pakket voor alternatieve/ complementaire zorg. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico, maar vaak geldt hierbij wel een maximumbedrag per jaar. Raadpleeg je polis om te zien of je hiervoor in aanmerking komt. Vraag voor de zekerheid informatie bij uw verzekeraar aan, ik voldoe aan hun vereisten om vergoeding te kunnen aanbieden.

Voor de behandelingen hanteer per januari 2022 ik de volgende tarieven:

Bowen therapie volwassenenintake en eerste behandeling€ 75,00 
Bowen therapie volwassenenper behandeling € 60.00 
Bowen therapie volwassenenper 3* behandeling           € 180.00 
Bowen therapie volwassenenper 5* behandeling€ 300.00 
MSTR-littekenweefsel volwassenenafhankelijk van litteken€ 60.00/uur 

* NB traject behandelingen worden indien gewenst per keer berekend tgv vergoeding

Cadeaubon

Je kunt voor elke behandeling of voor een specifiek bedrag een cadeaubon bestellen. Een leuke verrassing om iemand cadeau te geven of eens extra te verassen. Stuur een email naar mij om te overleggen!

Kortingen
Voor oude bekende cliënten, studenten, bejaarden, cliënten die een nieuw cliënt voor behandeling naar mij verwijzen hanteer ik een gratis intake en een korting van 25% voor de eerste tweede behandelingen.

Betalen

Betalingen graag binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur overmaken.

Afspraak annuleren?

Een afspraak dient u minimaal 48 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u doorberekend. Voor een te laat geannuleerde afspraak reken ik €10,-. Voor een niet nagekomen afspraak wordt de behandeling aan u doorberekend.